2017-2018 Den seneste mode mærke mænd og kvinder tøj online rabat salg
 
Forside >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Din ordre kan leveres af dit lokale postvæsen eller kurerfirma. Ifølge regionen vil de fleste ordrer blive modtaget via postvæsenet i denne pakke via almindelig post. Hvis du ikke er hjemme, når leveringstjeneste-meddelelseskortet er leveret, hvordan og hvor kan leveringen.

Ordren leveres via kurer. Courier kan forlade din bestilling med naboer. Hvis du ikke er hjemme, når leveringen er færdig med posten, skal du forlade kortet, hvor og hvor du skal foretage leveringen. Det kan tage længere tid at underskrive leveringen.

Hvis du har spørgsmål om forsendelsesproblemer, bedes du kontakte vores kundeservice.

International
Transportpolitik
Hvis du vælger en standard leveringstjeneste, skal du være opmærksom på, at det meste af landet vil ankomme til destinationen inden for to uger, men nogle destinationer kan tage længere tid at ankomme.

Overvåg og hurtigere
Hvis du vælger at følge og hurtig leveringstjeneste, pakkes 5-15 arbejdsdage for at nå din destination.

Han er tilbage
Her kan du starte det forudbetalte returmærke online gratis.

refusion politik
Online shopping: Vi håber, at du er fuldt tilfreds med de produkter, der købes fra vores hjemmeside, men hvis det ikke er nok 90 dage at returnere forbrugsvarer, får du en fuld refusion. Ifølge vores enkle

Køb af et produkt skal returneres til vores butik.

Ret behandling
For online shopping krediteres refusionen til din oprindelige betalingsmetode. Vil refundere alle refunderede skatter, herunder varer på bekostning af (S). Transportomkostninger er prisen, den originale forsendelse vil blive refunderet. Vi modtager og refunderer dine forbrugsvarer i vores lager efter behandling af restitution. Gem venligst op til to faktureringscyklusser for din konto, og vi har behandlet dine indtjeninger. Hvis størrelsen eller farven på den gave du har modtaget er forkert, kan du returnere den oprindelige betaling via gavekortet. Hvis den første ordre er købt som gave, vil du være i et nyt gavekort, vi sender til skibet, modtager den oprindelige adresse på ordren i form af kredit.

Ændre eller annullere en ordre
Du kan ændre din bestilling til enhver tid inden du sender en ordre. Men når ordren er udstedt af vores ordreudfyldelse og forsendelsessystemdesign, er den hurtige måde at komme til din ordre. Efter indsendelse kan vi ikke ændre ordren. Hvis du har spørgsmål under ordren, bedes du kontakte vores kundeservice. Vores kundesupportsteam vil gøre alt for at hjælpe.

Bemærk, at hvis du diskvalificeres, kan særlige tilbud til din kampagne eller begivenhed ikke diskonteres eller forfremmes.

kommunikere med
Bemærk venligst, at det returnerede produkt og den nye ordre, to separate operationer vil blive opført på dit kreditkort - en for den nye ordre og en for den oprindelige vare for at vende tilbage til erklæringen. Vi refunderer ikke de originale fragtgebyrer.

Back
Copyright © 2018 www.fortunenkbh.dk. All Rights Reserved.
Herretøj Online,Populære dametøj, Brand sneakers billige salg, Mode Herresko serie
INFORMAZIONI CORPORATION
2017-2018 Tøj
News
Customer Service
Contact Us
Sitemap
Policy
Shipping Policy
privacy Policy